UITGEBREID ASSORTIMENT COUPONNEN

KGN Kunstgras Noordwijk biedt een groot assortiment hoge kwaliteit restanten/couponnen aan tegen zeer interessante prijzen. Direct leverbaar vanuit onze showroom.

Kwaliteit in Kunstgras restanten

De mooiste kunstgras restanten tegen opruimprijzen

Bent u op zoek naar een mooi stuk kunstgras voor in uw tuin of balkon, maar wilt u hier niet teveel geld aan besteden? In dat geval is een kunstgras coupon van Kunstgras Noordwijk precies wat u zoekt. Dat is goedkoop kunstgras van hoge kwaliteit. Kunstgras Noordwijk beschikt over een ruime voorraad van kunstgras restanten (let op: dit zijn géén tweedehands producten) tegen een zeer scherpe prijs. Er zijn coupons in diverse breedtes, dichtheden en vezelhoogtes. Kortom, de kans is groot dat er een mooie coupon tussen zit die voldoet aan uw eisen.

De kunstgras restpartijen van Kunstgras Noordwijk zijn standaard zo’n 15 tot 35 procent goedkoper dan de reguliere kunstgras collectie.
De restanten zijn van hoge kwaliteit en worden enkel voor deze aanbiedingsprijs aangeboden vanwege vernieuwde collectie, overproductie of omdat dit het laatste restant van een volle rol kunstgras is. Het betreffen allemaal nieuwe rollen kunstgras met dezelfde garantie als de reguliere collectie. Tweedehands kunstgras is niet bij ons verkrijgbaar.

Alle voordelen op een rijtje:

  • Laagste prijsgarantie (15 tot 35 procent goedkoper)
  • Ruime voorraad
  • Goedkoop kunstgras van hoge kwaliteit
  • Nieuwe rollen (tweedehands kunstgras is niet bij ons verkrijgbaar)

In onze showroom staan alle kunstgras restanten voor u uitgestald en kunt u deze dus zelf beoordelen. In onze showroom kunt u meteen profiteren van de mooiste kunstgras aanbiedingen op de reguliere collectie. Zit er toch geen geschikte kunstgras coupon voor u tussen, of twijfelt u of één van de kunstgras couponnen geschikt is voor u? Neem gerust contact op met één van onze adviseurs via telefoonnummer 06 37 250 830 of kom langs in onze showroom of stuur een e-mail naar info@kunstgrasnoordwijk.nl. Let op: Op = Op.

Kom langs in onze showroom voor persoonlijk advies!

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

“Wij hebben een ruime showroom waar u alle soorten kunstgras op uw gemak kunt beoordelen en direct kunt meenemen. Kom gerust langs!”