Kunstgras Sassenheim

KUNSTGRAS VOOR IN SASSENHEIM

U wilt een mooie groene tuin, maar weinig onderhoud. Dan is een kunststof grastapijt een perfecte uitkomst voor u. Kunstgras is namelijk leverbaar in veel verschillende soorten en structuren. Er is dus altijd wel een soort dat voldoet aan uw wensen.

Kunstgras is erg onderhoudsvriendelijk. U hoeft slechts één à twee keer per jaar met een bezem tegen de vezel in te boenen. Hierdoor blijft het gras er netjes en natuurlijk uitzien. Kunstgras voor in Sassenheim is bovendien waterdoorlatend, dus voor schimmel of rotting hoeft u niet bang te zijn.
Er zijn zoveel verschillende structuren voor een grastapijt. Ook als u geen groot budget hebt, maar wel kunstgras in Sassenheim wilt aanschaffen, hebben wij volop keus. Ook het goedkopere kunstgras is van topkwaliteit en niet van echt te onderscheiden.
Vrijwel al onze producten zijn uit voorraad leverbaar. Dus kunstgras voor in Sassenheim kunt u direct ophalen of laten bezorgen.

Verschillende soorten kunstgras

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij Uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan etc.

Tegenwoordig is kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden. Voor elke gelegenheid en elke locatie is er wel een grastapijt te vinden.

  • In de tuin: onderhoudsvriendelijk, groen gazon. Het hele jaar door
  • Bij het zwembad: kunstgras kan niet rotten en is schimmelvrij, ideaal voor rondom een zwembad of vijver
  • Camping: 365 dagen per jaar een groen en supersterk grastapijt
  • Speeltuin: kunstgras is heel zacht, kinderen kunnen dus veilig spelen. Een ondergrond met valdemping maakt het nog comfortabeler

Zelf kunstgras leggen of dit laten doen

U kunt zelf kunstgras leggen. Er is een uitgebreide handleiding beschikbaar waarin wordt uitgelegd hoe u dit het beste kunt doen. U kunt er ook voor kiezen om het kunstgras leggen uit te besteden. Wij leveren in een grote regio; zoals kunstgras in Sassenheim. Maar ook kunstgras in Lisse, kunstgras in Katwijk of kunstgras in Den Haag is voor ons geen probleem. Waar u maar woont, wij komen het grastapijt bij u afleveren en indien gewenst komen wij kunstgras leggen.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!