UW LEVERANCIER VAN KUNSTGRAS

Van goedkoop grastapijt tot luxe kunstgras: Wij bieden allerlei soorten kunstgras van hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Over ons

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, zeer flexibel en richten ons vooral op de particuliere markt. En met succes. Door ons advies en de service die wij leveren zijn wij inmiddels de grootste leverancier van kunstgras in de regio van Katwijk.

Maar ook hoveniersbedrijven, tuinarchitecten en reclamebureaus behoren tot onze vaste klanten. Wij bieden voor ieder van onze klanten de beste oplossingen. Wij zijn leverancier van een uitgebreid scala aan kunstgrassen. Deze leveren wij voor tuinen, maar ook voor zwembaden, een dakterras of balkon, voor onder de trampoline en zelfs beurzen.

En wat dacht U van een eigen voetbalveldje of golf putting green in Uw achtertuin? De mogelijkheden van kunstgras zijn haast onbeperkt.

Bij Kunstgras Noordwijk vindt u

  • een uitgebreide collectie sier, sport en terrasgrassen
  • scherpe prijzen
  • snelle levering, veelal uit voorraad dus direct meenemen.
  • alle benodigde extra materialen (drukverdeeldoek, bevestigingsmaterialen en instrooizand etc.)

Naast leveren kunnen wij ook de complete aanleg van uw kunstgrasveld verzorgen. Ons eigen team is zeer ervaren en bedreven om u deze zorg uit handen te nemen en tovert binnen korte tijd uw tuin om tot het gewenste resultaat. En wilt u een gedeelte van de werkzaamheden zelf uitvoeren en de moeilijkere zaken aan ons uitbesteden? Alles is bespreekbaar.

Kortom, kom langs bij onze showroom/tuin en overtuig u van de mooiste soorten kunstgras.

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

“Wij hebben een ruime showroom waar u alle soorten kunstgras op uw gemak kunt beoordelen en direct kunt meenemen. Kom gerust langs!”