Kunstgras Lisse

KUNSTGRAS VOOR IN LISSE

Kunstgras is tegenwoordig niet meer van echt te onderscheiden. Er zijn zoveel verschillende soorten beschikbaar dat een namaak grastapijt net een echt grasveld lijkt. Als u in Lisse woont, kunnen wij u helpen aan een mooi stukje kunstgras.

 Vroeger was het meteen duidelijk als u kunstgras op uw balkon of in uw achtertuin had liggen. Maar door verbeterde technieken en de toenemende vraag naar kunstgras is het tegenwoordig helemaal niet meer te zien dat u een grastapijt van kunststof hebt liggen.

Verschillende mogelijkheden met kunstgras in Lisse

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij Uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan etc.

Voordelen van kunstgras

  • weinig onderhoud; 1 à 2 keer per jaar borstelen is voldoende
  • waterdoorlatend; dus geen rotting of schimmel
  • niet van echt te onderscheiden; zacht materiaal zorgt voor net zoveel comfort als echt gras
  • veilig voor kinderen; zeker in combinatie met een ondergrond met valdemping
  • kunstgras is betaalbaar voor iedereen

Kunstgras voor elke locatie

Een heel gazon voorzien van kunstgras is mogelijk. U heeft dan het hele jaar door een prachtig groene tuin waar u niets aan hoeft te doen. Maar wist u dat u ook een grastapijt kunt laten leggen op uw balkon of uw dakterras? Kunstgras is op veel verschillende manieren toepasbaar.

Het kan zelfs worden gebruikt als ondergrond voor een camping terrein! Dat komt omdat kunstgras erg stevig is en gemaakt wordt van topkwaliteit. Het grastapijt ligt er dus het hele jaar stralend bij!

Kunstgras leggen

U kunt natuurlijk zelf kunstgras leggen, maar niet iedereen is hier even handig mee. Wij bieden ook een speciale legservice aan. We komen dan uw grastapijt bij u thuis afleveren en daarna het kunstgras leggen.

Woont u niet in Lisse? Wees gerust. Wij leveren ook in andere delen van de regio. Kunstgras in Den Haag of kunstgras in Katwijk is dus ook geen enkel probleem. Neem vrijblijvend contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden en onze voorwaarden. Wij helpen u graag!

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!