Kunstgras Den Haag

KUNSTGRAS VOOR IN DEN HAAG

Tegenwoordig is kunstgras bijna niet meer van echt te onderscheiden. Als u in de stad woont en graag een grastapijt voor de deur wilt hebben, is kunstgras een leuke oplossing. Het is namelijk erg onderhoudsvriendelijk en u kunt het op de meest denkbare plekken neerleggen.

Wij leveren in de hele regio in het westen, dus ook in Den Haag. Wilt u graag een kunststof grastapijt, bekijk dan zeker ons assortiment. Vrijwel alles is uit voorraad leverbaar. U kunt dus binnen 24 uur kunstgras Den Haag in huis hebben. Ook als u elders woont, is dit geen probleem. Kunstgras Katwijk of kunstgras Lisse kunnen ook direct worden afgehaald of worden bezorgd.

Verschillende mogelijkheden met kunstgras in de buurt van Den Haag

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij Uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan etc.

Kunstgras leggen

Wanneer u een mooi stukje grastapijt hebt uitgekozen, kunt u zelf kunstgras leggen. Wij bieden u een uitgebreide handleiding waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe u dit moet doen. Heeft u hier geen zin in, of bent u niet zo handig? Wij hebben een speciale legservice en komen graag kunstgras leggen waar en wanneer u dat wenst.

Mogelijkheden kunstgras Den Haag

Kunstgras kan natuurlijk als voor- of achtertuin. Maar u kunt er ook voor kiezen om een grastapijt te leggen op uw dakterras of balkon. En dat is niet het enige. Kunstgras kan ook heel leuk zijn op een beurs. Heeft u dus een marktkraam of staat u regelmatig op beurzen? Een stukje kunstgras vrolijkt de boel meteen op!
Wist u dat u zelfs kunstgras kunt gebruiken op een campingterrein? Ons materiaal is heel stevig en slijtvast. U kunt dus het hele jaar een groen terrein hebben waar u weinig tot geen onderhoud aan heeft.

Voordelen van kunstgras

  • Onderhoudsvriendelijk; slechts 1-2 keer per jaar borstelen
  • Waterdoorlatend; dus geen schimmel en rotting
  • Zachte ondergrond; ideaal voor een speelterrein
  • Altijd groen; zonder water geven of maaien
  • Duurzaam; kunstgras geeft jaren plezier
  • Makkelijk zelf aan te leggen
  • Kleurvast
  • Verkrijgbaar in vele soorten en structuren
  • Direct uit voorraad leverbaar

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!