Kunstgras Showroom

In onze speciale kunstgras showroom zijn diverse soorten kunstgras beschikbaar, in allerlei kleuren en maten. Onze showroom bevindt zich in Noordwijk. Maak vrijblijvend een afspraak of kom langs wanneer wij geopend zijn. Wij adviseren u graag over de beste kunstgras.

Soorten

Zo zijn er diverse soorten kunstgras. Wij hebben diverse kleuren tot onze beschikking. Wij raden aan om voor een tuin met weinig lichtinval bijvoorbeeld te kiezen voor Kunstgras Kancas. Dit soort is licht van kleur en daarom zeer geschikt. Ook voor andere situaties hebben wij kunstgras beschikbaar dat hier het best bij past. Wij leveren kunstgras voor zowel particulieren als bedrijven.

Voordelen

Nadat de grasmat is gelegd heeft u geen onderhoud meer, de grasmat ligt er altijd perfect bij.

Bovendien is het kunstgras niet van echt te onderscheiden. Het gras is een mooie toevoeging aan bijvoorbeeld uw balkon of tuin. Het gras schuurt niet en dat betekent dat het ook zeer geschikt is als u kinderen heeft.

Bezoek onze kunstgras showroom

Kom langs in onze kunstgras showroom in Noordwijk en laat u adviseren over het kunstgras die het beste bij u past. Maak online een afspraak en wij staan graag voor u klaar voor een advies op maat. Wij bieden voor u graag de beste oplossing.