Kunstgras Leiden

KUNSTGRAS VOOR IN LEIDEN

U wilt graag kunstgras leggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten kunstgras. Afhankelijk van uw budget en de toepassingswensen hebben wij altijd wel een grastapijt dat bij u past.

Wanneer u in Leiden woont, hoeft u niet verder te zoeken naar een leverancier voor kunstgras. Wij leveren namelijk in de hele regio. Leiden is een van onze steden, maar ook kunstgras in Sassenheim of kunstgras in Voorhout behoort tot de mogelijkheden. En natuurlijk alles wat daar tussen ligt.

Verschillende mogelijkheden met kunstgras in Leiden

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij Uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan etc.

Kunstgras is steeds populairder. En al lang niet meer alleen voor in de achtertuin.

  • Kunstgras in Leiden op het dakterras: heeft u een balkon of dakterras, hier kunt u heel eenvoudig kunstgras leggen
  • Camping van kunstgras: ook dit is mogelijk! Het hele jaar door een prachtig, groen gazon waar u niets voor hoeft te doen
  • Rondom het zwembad: het grastapijt is waterdoorlatend. Hierdoor kunt u het ook heel makkelijk rondom het zwembad leggen
  • Beurzen: wilt u uw marktkraam of stand leuk aankleden? Kunstgras geeft een natuurlijke uitstraling en kan met een brandwerende laag worden geleverd

Onderhoud kunstgras

Dat kunstgras weinig onderhoud vraagt, is algemeen bekend. Ons kunstgras is uv-bestendig en daardoor heel slijtvast. Het zal niet snel verkleuren. Ook is het materiaal erg duurzaam. Hierdoor heeft u heel wat jaren plezier van uw grastapijt zonder te hoeven maaien.

Als u het kunstgras in Leiden extra lang mooi wilt houden, raden wij u aan om één à twee keer per jaar de bladeren en het overige afval van uw grastapijt te vegen. Vervolgens dient u met een bezem tegen de pool in te borstelen, zodat het gras mooi omhoog blijft staan.

Bent u dus op zoek naar hoogwaardig kunstgras Leiden, zoek dan niet verder en neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte grastapijt!

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!