KOOP VRIJE TIJD MET KUNSTGRAS!

U wilt een grasgroene tuin maar heeft te weinig tijd om een grasmat te onderhouden? Dan is kunstgras precies wat u zoekt!

Waarom kiest u voor kunstgras?

U vind het belangrijk om een goed verzorgde tuin te hebben maar het ontbreekt u aan tijd om uw grasmat wekelijks te onderhouden. Maaien, kantjes knippen, bemesten en verticuteren zijn tijdrovende bezigheden.

 1. 1
  Altijd een groene grasmat

  Door de werking van te weinig zon, mosvorming, te hoge grondwaterstand en andere invloeden van de natuur is het veelal onmogelijk een strak en groen gazon te creëren. Met kunstgras behoren deze problemen tot de geschiedenis.

 2. 2
  Geen onderhoud

  De tuin en het dakterras worden steeds vaker een verlengstuk van uw woning. Wanneer u daar ontspant is het natuurlijk belangrijk dat dit er ook sfeervol en verzorgd uitziet. Om dit te bereiken is kunstgras een voor de hand liggende keuze. Tijdens uw vrije dagen bent u niet het gazon aan het maaien, maar gewoon genieten van uw tuin of juist op de camping.

  Naast de voordelen dat u niet meer hoeft te maaien hoeft u bij kunstgras ook geen water meer te geven, geen onkruid en mos te verwijderen, en heeft u geen last meer van allergieën door pas gemaaid gras.

 3. 3
  Altijd een verzorgde uitstraling

  Kunstgras heeft een minimum aan onderhoud nodig en geeft de omgeving een frisse, natuurlijke en verzorgde uitstraling.

 4. 4
  Kindvriendelijk

  Omdat kunstgras erg zacht is en niet schuurt is het ook geschikt in een omgeving met spelende kinderen. Kunstgras is, ook bij intensief gebruik, duurzaam en slijtvast. U hoeft u dus geen zorgen meer te maken om uw gazon.

Soorten kunstgras

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij Uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan etc.

Bekijk ons assortiment

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

“Wij hebben een ruime showroom waar u alle soorten kunstgras op uw gemak kunt beoordelen en direct kunt meenemen. Kom gerust langs!”