Kunstgras Katwijk

KUNSTGRAS VOOR IN KATWIJK

Kunstgras is al jaren in opkomst. Vroeger dacht men bij kunstgras nog aan lelijke, plastic groene sprieten. Maar tegenwoordig is kunstgras niet meer van echt te onderscheiden. Er zijn zoveel verschillende soorten kunstgras, dat u altijd wel een grastapijt vindt dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Wij leveren overal kunstgras, in Katwijk, maar ook daarbuiten. Of het nu kunstgras in Sassenheim, kunstgras in Leiden of kunstgras in Voorhout is, wij komen het graag bij u brengen.

Verschillende mogelijkheden met kunstgras in Katwijk

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij Uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan etc.

Voordelen kunstgras

  • Altijd een groene tuin
  • Nooit meer grasmaaien
  • Kunstgras is slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Kunstgras is kindvriendelijk
  • En het gaat jaren mee

Kunstgras leggen

U kunt het grastapijt laten bezorgen, maar kunstgras kunnen wij ook voor u in Katwijk leggen. Kunstgras leggen is niet moeilijk, maar vergt wel wat kennis. Daarom is het soms handiger om het leggen van kunstgras in Katwijk aan vakkundige mensen over te laten.

Soorten kunstgras

Er zijn veel verschillende soorten kunstgras. Wat uw budget en wensen ook zijn, u kunt altijd wel een passend grastapijt vinden. Zo zijn er speciale soorten kunstgras voor in tuinen, voor op het balkon en zelfs voor op de camping! Met kunstgras bent u altijd voorzien van een groen gazonnetje, waar u maar wilt.

Goede kwaliteit

De kwaliteit voor kunstgras die wij in Katwijk leveren is erg hoog. Ons kunstgras is uv-bestendig en daardoor erg duurzaam en kleurvast. Ook is er speciaal kunstgras met een brandvertraging. Deze kunt u goed gebruiken op bijvoorbeeld beurzen.

Wilt u kunstgras in Katwijk aanschaffen, bekijk dan ons ruime assortiment voor een grastapijt dat bij u past. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag bij het vinden van het juiste kunstgras.

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!