Gerealiseerde projecten

Kunstgras referenties

Heeft u momenteel een grasmat maar het ontbreekt aan tijd om deze wekelijks te onderhouden? Of is de grasmat niet in goede conditie te krijgen door bijv. weinig zon of slechte afwatering? KGN Kunstgras Noordwijk biedt uitkomst! Ons kunstgras is niet van echt te onderscheiden, nagenoeg onderhoudsvrij en jaarrond grasgroen. Met voorbeelden uit de praktijk laten we u graag zien wat kunstgras voor uw tuin of balkon kan betekenen. Bij onderstaande projecten verzorgde KGN Kunstgras Noordwijk het kunstgras en de aanleg.

AFSPRAAK MAKEN


Tuin in Nieuw Offem – Noordwijk
Grote achtertuin voorzien van kunstgras Liza

Daar het aanwezige gazon door te weinig zon en een slechte afwatering van de bodem niet in goede conditie te krijgen was, hebben de bewoners ervoor gekozen de bestaande grasmat te vervangen voor kunstgras Liza, een 45mm dik kunstgras geschikt voor zeer intensief tuingebruik. Nu kunnen de kinderen en de hond het hele jaar door weer van hartenlust spelen in de achtertuin.


Tuin in Leiderdorp
Aanleg kunstgras Alexia rondom hottub

In een achtertuin in Leiderdorp hebben we de graszoden rondom een hottub vervangen door kunstgras Alexia, een koninklijke soort kunstgras van 50mm hoog, met een wel heel mooie rijke uitstraling. De bestaande graszoden was van slechte conditie en het onderhoud ervan tijdrovend. Door de aanleg van kunstgras heeft de achtertuin nu, nagenoeg onderhoudsvrij, jaarrond een groene en verzorgde uitstraling.


Tuin in Hoofddorp
Aanleg kunstgras Liza in achtertuin

Het grasveld in de achtertuin van deze woning in Hoofddorp was behoorlijk afgetrapt door intensief gebruik. De aanleg van kunstgras Liza heeft niet enkel het voordeel dat de tuin er nu jaarrond groen en fris uitziet… Kunstgras Liza is ook uitermate geschikt voor intensief gebruik door de kinderen en hond. Gegarandeerd 12 maanden in het jaar speelplezier dus.


Tuin in Oegstgeest
Kustgras Alexia voor speelparadijsje

Het gras van het speelparadijsje in deze achtertuin in Oegstgeest was nodig aan vervanging toe. Door omliggende bomen, en dus weinig zonlicht, is gras op deze locatie echter moeilijk in goede conditie te houden. Onze oplossing: Kunstgras Alexia voor een jaarrond grasgroen speelveld dat ook zeker tegen een stootje kan.


Tuin in Oegstgeest
Vervanging gras voor kustgras in achtertuin

In deze riante achtertuin in Oegstgeest was het grasveld na enkele maanden al niet meer om aan te zien. De rede was o.a. een slechte afwatering, waardoor het gras vaak veel te vochtig bleef en wortels gingen rotten. Dankzij de aanleg van kunstgras Liza kunnen de bewoners nu jaarrond genieten van een onderhoudsvrije groene tuin.


Voortuin in Oegstgeest
Onderhoudsvrije voortuin met kunstgras

Het gras in de voortuin van deze woning in Oegstgeest was nodig aan vernieuwing toe. Het was van zeer slechte kwaliteit door weinig zon en de tijd om het gras goed te onderhouden was er niet. De ideale locatie dus om kunstgras Liza te introduceren. De bewoners kunnen nu jaarrond genieten van het uitzicht op hun onderhoudsvrije voortuin.


Kunstgras koopt u bij KGN Kunstgras Noordwijk

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan (etc). Voor advies, aankoop en aanleg kunt u contact met ons opnemen via 06 37 250 830 of 071 408 6762. Ook kunt u onze showroom bezoeken in Noordwijk.

AFSPRAAK MAKEN