GEEN ONDERHOUD EN ALTIJD GROEN!

Ooit over nagedacht om een kunstgras tuin te kopen? Ervaar het gemak en plezier van een altijd groene tuin. Bij ons vindt u een groot assortiment aan kunstgras.

Kunstgras tuin kopen

Een gazon dat er altijd groen uitziet en vrijwel geen onderhoud nodig heeft, dat wil iedereen toch? Een mooie groene grasmat geeft een mooie uitstraling aan uw tuin. Kies daarom vandaag nog voor het gemak van een kunstgras tuin.

Waarom kunstgras?

Veel mensen maken de afweging: neem ik echt gras, kunstgras of vanwege het onderhoud misschien helemaal geen (kunst)gras? Het onderhouden van echt gras kost vaak veel tijd wanneer uw grasmat er altijd netjes uit moet zien. Hiernaast kan het snel kapot gaan wanneer bijvoorbeeld uw kinderen hier op spelen.

Kies daarom voor het gemak van kunstgras. Het is een misvatting dat kunstgras er niet echt uit ziet. Ons aanbod is van goede kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Met kunstgras zult u geen last meer hebben van onkruid, hobbels of bruine plekken. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe borstelen en de bladeren van de grasmat verwijderen. Kortom met het aanleggen van een kunstgras tuin bespaart u veel tijd.

Ook het aanleggen is vrij eenvoudig. Op onze website bieden wij verschillende instructievideo’s aan. Door middel van het kijken naar deze video’s is het voor u vrij eenvoudig om zelf aan de slag te gaan. Mocht u toch liever hulp hebben bij het aanleggen van uw kunstgras tuin? Geen probleem, wij bieden ook een legservice aan. Op deze manier wordt uw tuin op professionele wijze aangelegd.

Niet alléén voor uw tuin

Naast het feit dat wij kunstgras aanbieden voor uw tuin, bieden wij ook kustgrasmatten of -tapijten aan voor verschillende locaties. Bij ons kunt u ook terecht voor uw dakterras of balkon, zwembad, speelterrein of sportveld, beursstand en kampeerterrein. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij komen graag met u in contact

Bent u van plan een kunstgras tuin aan te leggen of wilt u nog meer te weten komen over de voordelen van kunstgras. Dan komen wij graag met u in contact. U kunt op locatie langs komen en onze showroom bezichtigen. Hiernaast is het ook mogelijk om telefonisch of per e-mail in contact te komen. Voor meer contactgegevens bekijk onze contactpagina. 

Ons motto:
Verkopen = meer dan een product afleveren,
verkopen = meedenken !!!

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!

Een greep uit ons assortiment