Kunstgras Haarlem

KUNSTGRAS VOOR IN HAARLEM

Kunstgras in uw tuin of op uw balkon? U bent zeker niet de enige die de voordelen inziet van het gebruik van kunstgras, integendeel het gebruik van kunstgras wordt steeds populairder. Wij bieden vele verschillende soorten kunstgras. Op deze manier is er altijd wel een soort dat bij u past.

Wij leveren overal kunstgras, in Haarlem maar ook daarbuiten. Of het nu kunstgras in Sassenheim, kunstgras in Leiden of kunstgras in Katwijk is, wij komen het graag bij u brengen.

Verschillende mogelijkheden met kunstgras in Haarlem

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan, noem het maar op.

Voordelen kunstgras

De kans is groot dat u al enige voordelen van kunstgras weet op te noemen. Om alles duidelijk op een rijtje te krijgen, hebben wij enkele praktische voordelen van kunstgras voor u opgesomd.

  • Uw tuin is het hele jaar groen
  • Grasmaaien is er niet meer bij
  • Goed bestand tegen slijtage
  • De kunstgrasmat heeft bijna geen onderhoud nodig
  • U heeft er jaren plezier van
  • Het is een kindvriendelijk product

Kunstgras leggen

Wilt u graag het kunstgras bij u aan de deur laten bezorgen? Dat is geen probleem! Het leggen van kunstgras is niet moeilijk, maar vergt wel enige kennis. Heeft u liever dat wij het komen leggen? Dan is dit ook geen enkel probleem. Onze vakkundige mensen komen het graag voor u leggen in Haarlem.

Soorten kunstgras

Bij ons vindt u verschillende soorten kunstgras voor verschillende doeleinden. Bent u op zoek naar kunstgras voor uw tuin, terras, showroom of zwembad? Bij ons bent u aan het juist adres. Met ons kunstgras bent u het gehele jaar voorzien van een mooi groen gazon of een mooi sportveld. Met kunstgras bent u altijd voorzien van een groen gazonnetje, waar u maar wilt. Meer over de verschillende kunstgrassoorten vindt u hier.

Goede kwaliteit

De kwaliteit voor kunstgras die wij in Haarlem leveren is erg hoog. Ons kunstgras is uv-bestendig en daardoor erg duurzaam en kleurvast. Ook is er speciaal kunstgras met een brandvertraging. Deze kunt u goed gebruiken op bijvoorbeeld beurzen.

Wilt u kunstgras in Haarlem aanschaffen, bekijk dan ons ruime assortiment voor een grastapijt dat bij u past. Neem gerust contact met ons op, wij adviseren u graag bij het vinden van het juiste kunstgras.

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!