Kunstgras Dakterras Kopen

Kunstgras Dakterras Kopen

Kunstgras Noordwijk beschikt over genoeg kunstgras, speciaal voor uw dakterras of balkon. Wij zijn gespecialiseerd in dit soort kunstmatten. Kom naar onze showroom in Noordwijk waar wij u graag persoonlijk advies geven. U kunt door dit formulier in te vullen een afspraak maken in onze showroom. Onze specialisten staan u graag te woord. Wilt u liever online ons aanbod bekijken? Dat is ook mogelijk door op deze link te klikken. 

Wat is het voordeel van een kunstgras (dak)terras? Naast het feit dat het lekker zacht aan uw voelt voelt, is het ook nog eens super onderhoudsvriendelijk. Maaien, besproeien of mesten is niet meer nodig. Bent u van plan een kunstgras terras aan te schaffen? Wij bieden u kunstgrasmatten van de hoogste kwaliteit. Bovendien zijn ze zeer kindvriendelijk en schuren ze niet.

Ons aanbod bestaat uit kunstgras in verschillende kleuren, waarvan groen de meest gangbare kleur is. Voorbeelden van andere kleuren zijn bijvoorbeeld: grijs, zilver, lime-groen, zandkleur, paars of zwart. Ieder van deze kleuren heeft een eigen uitstraling. Meer over de verschillende kleuren vind u in onze webshop.

Een relatief voordelige kunstmat kopen? Wij hebben grote hoeveelheden coupons en restanten met hoge kortingen. Deze soorten zijn tot vaak 30 tot 40 procent goedkoper dan onze reguliere collectie. Dit komt, omdat dit restanten zijn van een grote rol kunstgras, overproductie of de invoering van een nieuwe collectie.

Bekijk onze showroom

Kunstgras voor uw dakterras kopen? Kom langs in onze showroom tijdens onze openingstijden. Of maak een afspraak via dit formulier. Wij adviseren graag over het meest geschikte kunstgras op uw balkon. Meestal kunt u het meteen mee naar huis nemen!

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!