Kunstgras Coupon

Kunstgras Coupon

Met een kunstgras coupon gaat u voor de goedkope oplossing voor gras in uw tuin of balkon. Deze coupons zijn allemaal in nieuwstaat, maar omdat het restanten zijn, bieden wij ze aan voor een zeer lage prijs. Een kunstgras coupon is bij ons in verschillende soorten en maten beschikbaar. Wij raden altijd aan om eens langs te komen in onze showroom. Er ligt ongetwijfeld een kunstgras restant die aan al uw eisen voldoet.

Verschillende mogelijkheden met kunstgras coupons

Wij leveren kunstgrassen voor binnen en buiten, voor uw balkon, gazon of dakterras, op de speelplek voor de kinderen, bij Uw vakantiewoning, rond het zwembad, voor de tennisbaan etc.

Laagte prijsgarantie

Onze showroom bevindt zich in Noordwijk. Wij bieden u de laagste prijsgarantie. Dat betekent dat onze kunstgras coupons de laagste prijs hebben van heel de regio. De restanten zijn tot wel 15% tot 35% goedkoper. Bovendien profiteert u bij ons van een ruime voorraad. Wij garanderen dat u dus niet voor niks naar Noordwijk komt.

Beste kwaliteit

Alle coupons komen uit de reguliere selectie. Dat houdt in dat u profiteert van de beste kwaliteit. U kunt ze allemaal bekijken in onze showroom waar ze meteen voor het meenemen liggen. Weet u niet welk soort het beste bij uw tuin of balkon past? Er is altijd iemand aanwezig die u kan voorzien van gepast advies.

Langskomen?

Interesse in een kunstgras coupon? Tijdens openingstijden kunt u altijd langskomen, ook zonder afspraak. Wilt u toch liever een afspraak maken? Via de contactpagina kunt u eenvoudig het formulier invullen. Ook kunt u een mail sturen naar info@kunstgrasnoordwijk.nl of bellen naar 06 37 250 830. U kunt op onze officiële pagina over coupons & restanten alvast een voorproefje krijgen van onze showroom. Wellicht tot ziens in onze showroom!

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!