Goedkoop Kunstgras

GOEDKOOPSTE KUNSTGRAS IN DE REGIO

Bent op zoek naar kunstgras voor in uw tuin, dakterras, sportveld of beursstand en wilt u niet de hoofdprijs betalen? Dan bent u bij Kunstgras Noordwijk aan het goede adres. Wij leveren verschillende type kunstgras tegen scherpe tarieven. Neem een kijkje in onze showroom in Noordwijk, wij hebben vast iets wat aansluit op uw wensen.

Wij leveren overal kunstgras, in de Randstad en zelfs daarbuiten. Wij van Kunsgras Noordwijk komen het graag bij u brengen.

Mooiste kunstgras restanten tegen opruimprijzen

Waarom is ons kunstgras zo goedkoop en is goedkoop geen duurkoop? Deze vragen krijgen wij vaak en het antwoord is vrij eenvoudig. De reden waarom ons kunstgras zo scherp geprijsd is heeft er mee te maken dat wij restanten inkopen. Restanten die zijn ontstaan vanwege vernieuwde collecties, overproductie of omdat dit het laatste restant was van een volle rol kunstgras. Onze restpartijen zijn zo’n 15 tot 35 procent goedkoper dan de reguliere kunstgras collectie!

Beste kwaliteit

Bij Kunstgras Noordwijk zorgen wij er voor dat wij de beste typen kunstgras in huis hebben. Alle soorten die wij leveren zijn van Europese topkwaliteit. Daarom geven wij standaard 10 jaar UV garantie op geleverde producten. Naast het leveren van het kunstgras kunnen wij de gehele aanleg verzorgen. U kiest uit welke type kunstgras u wilt en wij zorgen er voor dat het er netjes bij komt te liggen.

Voordelen kunstgras

Wij snappen maar al te goed dat mensen kiezen voor het gemak van kunstgras. Maar wat zijn nu precies de voordelen? Laten we beginnen met het feit dat u altijd een groene grasmat heeft. Al heeft de zon al tijden niet meer geschenen uw kunstgras blijft mooi groen! Daarnaast is het ook nog eens onderhoudsvrij. Grasmaaien behoort tot de verleden tijd en kinderen kunnen er makkelijk op spelen zonder dat het kunstgras schuurt of slijt. Kortom uw kunstgras heeft altijd een verzorgde uitstraling.

Bezoek de showroom

Onze showroom in Noordwijk bevat vele soorten goedkoop kunstgras! Wij staan bekend om ons persoonlijk advies en flexibele openingstijden. De maandag en vrijdag zijn wij geopend van 14:00 tot 17:30 uur, maar mocht dit niet uitkomen dan kunt u ons altijd bellen voor een bezoek op afspraak. Ons adres en contactgegevens vindt u op deze pagina

Met kunstgras koop je vrije tijd

Bezoek onze showroom

en voel de kwaliteit!

Kunstgras Noordwijk heeft een ruime showroom waar u alle soorten uitgebreid en goed kunt beoordelen. Kom gerust eens langs!